Din kurv indeholder rabat. Hvis du ændrer din kurv, så vil rabatten blive fjernet

3 skarpe spørgsmål

26-02-2018

Hvem er I, og hvad laver I?
”Vi er et lille enkeltmandsfirma beliggende på Sydfyn, som gennem snart 31 år har leveret vandskæring, klipning, bukning og opsvejsning af både stort og småt til alle slags brancher.”
 
Hvad er jeres største udfordringer?
”Når man har valgt at placere sig i en lille landsby på Sydfyn, støder man uvilkårligt ind i udfordringer med at låne penge i realkreditinstitutioner. De yder ikke den samme 80 procents belåningsramme, som du kan få, hvis du fx placerer dig i Svendborg eller Fåborg. Vi har lært at manøvrere os uden om de vilkår, men på et samfundsmæssigt plan betyder det jo, at der formentlig ikke kommer mere erhverv her, og det er en skam, synes jeg. En anden udfordring er at få leveret materiale i de rette dimensioner fra vores leverandører. Men vores allerstørste udfordring – og det gælder helt generelt for industrien i Danmark – er, at vi mangler lærlinge.”
 
Hvorfor handler I hos Damstahl?
”Da vi startede N.H. Stål op for mere end 30 år siden, var det med Damstahl som leverandør, og det har vi holdt fast i lige siden, for vi har et kanongodt samarbejde. Damstahl har en positiv virksomhedskultur, og man får altid indtryk af en god arbejdsplads ikke mindst ved, at de holder på deres medarbejdere i mange år. Her er ingen ”svingdørsmedarbejdere”, og det er med til, at man som fast kunde får et humoristisk, jovialt og næsten familiært forhold til Damstahl. Og det betyder altså meget. Et godt eksempel er, når du på en halvtrist, grå mandag får en kraft som Caterina i røret, så er det lige som at tale med solen. Hendes umiddelbare, varme velkomst gør bare dagen bedre. Damstahl er også rigtigt god til at give os ”småfisk” en virkelig fin behandling. Man oplever ikke forskel i behandlingen, uanset hvor stor eller lille du er som kunde, og det er prisværdigt. For nogle år siden havde vi i en periode en økonomisk nedtur, og her fandt vi en rigtig flot løsning med Damstahl, som vi er meget taknemmelig for.”

Til toppen