Din kurv indeholder rabat. Hvis du ændrer din kurv, så vil rabatten blive fjernet

Overfladebehandling af rustfrit stål - korrosion og rengørlighed

03-11-2016

Med udgivelsen af denne bog fuldender Damstahl sin trilogi med fokus på de væsentligste områder af de rustfri udfordringer og problemstillinger – denne gang er overfladebehandling i centrum

 

Bogen tager udgangspunkt i det faktum, at valget af forkert overfladebehandling kan medføre korrosion med deraf følgende risiko for dyre nedbrud og langvarige reparationer. Overfladebehandlingen har også stor betydning for rengørligheden, hvilket er en afgørende faktor for at undgå uønsket bakterievækst, som kan forårsage alt fra helbredelige maveinfektioner til dødsfald.

Bogens mange illustrationer og analyser baserer sig på omhyggelige laboratorieforsøg og suppleres med praktiske erfaringer fra ”virkelighedens verden”. Bogens forfattere forholder sig samtidig kritisk til og kommer med et alternativt bud på ellers anerkendte standarder til vurdering af overfladeruhed. Særligt den ”klassiske” Ra behandles kritisk.

Prins Joakim har som den første modtaget et eksemplar af bogen af medforfatteren Claus Qvist Jessen. Det foregik under messen FoodTech 2016, hvor vi lancerede bogen.

 

→ Har du lyst til at læse et udsnit af bogen, kan du downlaode et gratis udsnit her:

 

 

Bogen pris:

1 stk. - Pris 625,00 kr.

5 stk. - Pris 2.600,00 kr.  Du sparer 525,00 kr.

10 stk. - Pris 4.300,00 kr. Du sparer 1.950,00 kr.

Alle priser er ekskl. moms og forsendelse. Bogen kan også købes i en engelsk version.

 

 

 

 

 

Til toppen