Din kurv indeholder rabat. Hvis du ændrer din kurv, så vil rabatten blive fjernet

Hold varmen ”on site” i en 35 m³ lun Damstahl-Container

26-10-2017

En frostklar vinterdag ude på en byggeplads med hænderne travlt beskæftiget med rustfrit stål er en iskold fornøjelse. Det ved vi hos Damstahl.
 
Derfor tilbyder vi dig en containerløsning ”on site”, næste gang du skal ud på en byggeplads og arbejde med vores produkter. Vi har ganske enkelt ombygget en almindelig container, så den bl.a. kan rumme vores standard 6 meter rustfri stålrør på de indbyggede hyldeknægte i containeren.
 
Vi har også gjort plads til et reolsystem med kasser til dine fittings. Og vi har lavet et arbejdsbord, så du kan stå indendørs i tørvejr og arbejde. Og så er containeren naturligvis monteret med 380 volt kraftstik og klar til brug – det er ren ”plug and play”.
 
Det bedste af det hele? Vi har vinterforet containeren og monteret et par varmelamper i loftet, så du kan arbejde ikke bare tørskoet, men også lunt. Udover almindelig komfort har temperaturen den store fordel, at der er væsentlig færre problemer med kondensvand på rør og fittings end ved komponenter, der har ligget udendørs. Det giver en hurtigere arbejdsgang. 
 
Interesseret? Kontakt din Damstahl sælger og få et godt tilbud på en - efter dit specifikke ønske - fuldt udstyret container leveret ”on site”.

Til toppen