Din kurv indeholder rabat. Hvis du ændrer din kurv, så vil rabatten blive fjernet

Boglancering af "Rustfrit stål - håndbog for nysgerrige"

09-04-2018

Damstahl har samlet al den vigtigste viden om rustfrit stål i et let tilgængeligt opslagsværk for alle, der arbejder med rustfrit stål – såvel teknisk som kommercielt

Munter metallurgi og smidig svejsbarhed. Slå op i ”Rustfrit stål – håndbog for nysgerrige”.

Det behøver ikke være kedeligt at læse om et strømlinet produkt som rustfrit stål. Faktisk kan det være underholdende – samtidig med at det er lærerigt og hjælper dig med at tage bedre forretningsbeslutninger.

- Jeg tror, man lærer bedre, når stoffet præsenteres levende. Derfor suppleres teksten gennem hele bogen med forklarende fotos og tabeller, siger bogens forfatter, Claus Qvist Jessen.

Fjerde bind fuldender Damstahls trilogi!

Damstahl har allerede udgivet tre bøger. Den nye udgivelse er ikke en fortsættelse af de tre første bøger, men er fra Damstahls side tænkt som et opslagsværk, hvor man hurtigt finder svar på de mere dagligdags spørgsmål.

Claus Qvist Jessen, der ikke bare er denne bogs forfatter, men også har bidraget med sin flittige pen til de tidligere Damstahl-udgivelser, har flere års erfaring som underviser både i virksomheder og på uddannelsesinstitutioner.

- Indholdet i vores nye håndbog indgår som naturligt pensum på mine seminarer og kurser. Den er skabt til at stå på ethvert maskinværksted og i enhver fabrik, så man hurtigt kan finde svar på sine spørgsmål, forklarer Claus Qvist Jessen.

Damstahl bestræber sig i bogen - i et lettilgængeligt og inspirerende sprog – på at afdække de væsentligste og mest kritiske områder og forhold for alle, der designer rustfrit udstyr og fremstiller det.

- Med vores fjerde bog fuldender vi vores Damstahl-trilogi, smiler Damstahls adm. koncerndirektør Mikael Sthaalros.

Førende eksperter udbreder viden

Som en af Nordeuropas førende virksomheder inden for rustfrit stål har Damstahl en filosofi om at dele viden. Det foregår bl.a. via kurser, arrangementer hos kunderne og løbende bogudgivelser, hvor den seneste altså er nummer fire i rækken. Ligesom sine forgængere vil den nye håndbog også snart findes på flere sprog – en engelsk version udkommer i juni, og en svensk følger til efteråret.

- Damstahl adskiller sig fra konkurrenterne med vores idé om videndeling. Og hvis konkurrenterne også har bogen på hylden, vil det da glæde mig. Jeg er sikker på, at vores videndeling er til gavn for alle i branchen, siger Claus Qvist Jessen.

Et udsagn, som bakkes op af Damstahls øverste ledelse.

- Jeg har sagt det før: Damstahl vil mere end ”bare” sælge rustfrit stål i et marked med hård priskonkurrence. Damstahl tror på værdien af at udbrede viden, og jeg håber, at vores håndbog for nysgerrige vil finde god anvendelse og stor udbredelse - blandt vores kunder såvel som på relevante skoler og læreanstalter, fastslår den stolte bogudgiver Mikael Sthaalros.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bogens pris: 200,00 kr.

Prisen er ekskl. moms og forsendelse. Bogen kan også købes i en engelsk version efter den 1. juni 2018.

 

 

Til toppen