Din kurv indeholder rabat. Hvis du ændrer din kurv, så vil rabatten blive fjernet

Damstahls viden bidrager til lavere omkostninger og smartere processer

01-12-2018

Damstahls løbende kurser i rustfrit stål er velkendte i branchen, og er som oftest overtegnede. Efter ét af de seneste kurser stoppede vi to af deltagerne, Erik Bording og Michael Vogn Petersen fra KEN Hygiejne Systems A/S, for at spørge til deres oplevelse. 

”Damstahl har den viden, der gør, at vi nogle gange kan reducere omkostninger eller gøre processerne i produktionen lidt smartere. Vi deltager i kurset for at blive klogere: Bruger vi de rigtige materialer og metoder?

Vi deltog også begge i kurset i sidste uge, som hed ”Rustfrit stål, korrosion og leveringsformer”. Vi fik bogen "Rustfrit stål – håndbog for nysgerrige" med hjem. Og nysgerrige på rustfrit stål – det er vi!

Det er vigtigt, at vi følger udviklingen. På Damstahls seneste kursus lærte vi, at vi faktisk kan bruge en anden type rustfri stål end den, vi bruger i dag – uden fald i kvalitet eller synlig forskel for kunderne. Og faktisk reducere omkostningerne. Så vi er kommet i dag for at høre, hvordan vi kan bruge nye materialer i praksis og for at få gode tekniske argumenter, når vi skal tilbage til vores kolleger og overbevise dem om, at det er en god idé at skifte.

Det har stor betydning, at Damstahl, som vores leverandør, kan tilbyde den type rådgivning. At vores leverandør hjælper os med at flytte os, når der er ny viden og nye produkter, der er relevant for vores forretning. Men det er altså også, hvad vi forventer af vores leverandører – at de er engageret i vores forretning og forstår, hvad vi laver.

Selvfølgelig vil vi deltage i Damstahls kurser også i fremtiden. Ikke alene er vi glade for den nye viden, vi får. Mødet med de øvrige deltagere er også et godt, målrettet netværk. Flere af de virksomheder, vi bruger som underleverandører, deltog også her i dag.”

Til toppen