Din kurv indeholder rabat. Hvis du ændrer din kurv, så vil rabatten blive fjernet

Seminar i hygiejnisk design

12-09-2018

Da efterspørgslen er stor, tilbyder Damstahl et ekstra gratis seminar i september.

Rustfrit stål er hele verdens favoritmateriale til konstruktion af både tanke og rørsystemer indenfor food/pharma. Hovedparten af Damstahls lager ender også i netop food/pharma-anlæg.

Anvendelse af rustfrit stål er ikke bare et spørgsmål om at vælge den korrekte ståltype. Tanke, rør og fittings skal bygges op, så de giver færrest mulige problemer. Dette inkluderer, at alle systemer skal kunne gøres ordentligt rent for at sikre maksimal rengørlighed - populært kaldet ”hygiejnisk design”.

At sikre maksimal rengørlighed er ikke altid lige let, men en god begyndelse er at lytte til én af branchens mest erfarne ingeniører, nemlig Damstahls
tekniske konsulent, Erik-Ole Jensen.

Praktisk info:

Underviser: Erik-Ole Jensen, Ingeniør, BSc.

Tidspunkt: Onsdag den 26. september 2018 kl. 08.30 - 13.00

Placering: Damstahl a/s, Danmarksvej 28, 8660 Skanderborg

Arrangementerne er gratis og inkluderer forplejning og et eksemplar af én af Damstahls bøger. Der udstedes derudover deltagerbevis. Pladserne fordeles efter først-til-mølle-princippet, og tilmelding er bindende. Af pladsmæssige hensyn forbeholder vi os ret til at begrænse adgangen til højst to deltagere fra hvert firma og kun deltagelse i ét af ovenstående seminarer.

 

Til toppen