Din kurv indeholder rabat. Hvis du ændrer din kurv, så vil rabatten blive fjernet

Øl styrker naboskab

20-06-2018

Damstahl er en af de lokale hovedleverandører af rustfrit stål til Skanderborg Bryghus’ nye anlæg - en investering på 70 mio. kr.

Ligesom Damstahl har også Skanderborg Bryghus til huse på Danmarksvej i Skanderborg. Indtil nu har det været eneste synlige fællesnævner. Nu bliver der dog knyttet tættere bånd, da Damstahl skal levere en stor del af de rustfri rør, fittings og ventiler til bryghusets udvidelse af kapaciteten fra 150.000 liter til hele 4 mio. liter øl!!! Naboskabet handler dermed ikke kun om ”en øl over hækken”, men bidrager i et nyt og stærkt samarbejde til at fastholde den høje kvalitet, som allerede kendetegner det blot tre år gamle bryghus.

- Som relativt nyt bryghus på den danske scene har vi måske sat et for branchen usædvanligt højt ambitionsniveau. Vores valg af samarbejdspartnere lokalt, hvor vi bl.a. har GEA og Damstahl inde over udvidelsen af vores bryg-faciliteter, vidner blot om det høje ambitionsniveau og vores forventninger til et sådant samarbejde. Jeg er sikker på at det kan være en udslagsgivende faktor for, at vores næsten fælles projekt bliver en succes vi vil se tilbage på og skåle en ekstra gang over når vi mødes, udtaler Lars Kromand, direktør for Skanderborg Bryghus.

Bryghuset har helt fra start i sit projekt været opsat på i videst muligt omfang at finde lokale samarbejdspartnere, og Damstahl leverer ud over produkterne i rustfrit stål også ekspertbistand. Damstahls tekniske konsulent, chefingeniør Erik-Ole Jensen har tæt ved et halvt århundredes erfaring i rådgivning og tilsyn af anlæg til fødevareindustrien; hans viden om hygiejnisk design og sans for detaljer vil præge og styrke projektet i hele konstruktionsfasen.

- Vi er glade for og stolte af også på denne måde at bidrage positivt til lokale aktiviteter i Skanderborg. Allerede mærker vi helt klart, at en af styrkerne i vores samarbejde er viljen og evnen til åben dialog, lyder det fra Damstahls adm. koncerndirektør Mikael Sthaalros, der også ser frem til at invitere kunder og andre samarbejdspartnere på besøg i bryghusets ”running show-room”.

Bryghusets udvidelse er allerede godt i gang, og det nye anlæg forventes at stå færdigt i januar 2019.

Til toppen