Din kurv indeholder rabat. Hvis du ændrer din kurv, så vil rabatten blive fjernet

Alusteel sparer tid og arbejdsgange med Damstahl One-Push

10-04-2019

Vi har interviewet salgs- og projektingeniør Mads Pallesen fra Alusteel vedr. hans oplevelse med Damstahl One-Push

Hvad betyder digitalisering for dig og Alusteel?

Når det handler om vores samarbejde med Damstahl, betyder digitalisering, at vores indkøb bliver nemmere. Det vil sige, at processen bliver hurtigere og mere præcis. One Push-systemet, som vi benytter, sparer os for arbejdsgange og tid. Misforståelser er udelukket – hvis der er en fejl, er det os selv, som har lavet den! Og så opdager vi det i øvrigt hurtigt, fordi vi med det samme modtager ordrebekræftelse fra Damstahl om, hvordan ordren er sammensat.

På hvilket området arbejder Alusteel lige nu med nye metoder baseret på digitalisering?

Hos Alusteel arbejder vi med digitalisering i vores interne systemer. Vi benytter Microsoft Power BI til at hente data fra vores egne og eksterne systemer. Power BI giver os en billig og hurtig mulighed for at få præsenteret vores digitale data i et overskueligt format, der hvor vores ERP-system ikke er tilstrækkelig. Vi kan opstille data i overskuelige tabeller og statistikker, så vi kan overskue lagerstatus og f.eks. generere indkøb.

Hvad betyder det for Alusteel, at jeres samarbejdspartnere udvikler sig på digitaliserings-området?

Damstahls One Push-system er den nemmeste vej til bestilling hos nogen leverandør, jeg kender. Det letter arbejdsbyrden og frigør meget tid i vores bestillingsproces – som kan bruges til andre arbejdsopgaver.

Så jeg kan roligt sige, at Damstahls digitalisering på dette område var et vigtigt konkurrenceparameter, der har styrket vores beslutning om at foretage langt størstedelen af vores indkøb hos Damstahl.

 

Kontakt Anders Jensen for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed.

Anders Jensen

  • Digital & Marketing Manager

  • +45 8794 4034

  • anj@damstahl.com

Til toppen