Din kurv indeholder rabat. Hvis du ændrer din kurv, så vil rabatten blive fjernet

Damstahl køber aktieandel i KM RUSTFRI

28-06-2019

Damstahl a/s har pr. 27. juni 2019 sammen med vores tyske søsterselskab, produktionsvirksomheden Armaturenwerk Hötensleben GmbH, købt 90% af aktierne i produktionsvirksomheden KM RUSTFRI A/S. Med købet overtager Damstahl 45% af aktierne i KM RUSTFRI og tager dermed et vigtigt skridt i målsætningen om at vinde yderligere markedsandele på markedet for komponenter til medicinal- og fødevareindustrien.

Damstahl får med det nye ejerskab direkte adgang til KM RUSTFRIS kvalitetsprodukter indenfor levnedsmiddelfittings og dybtræk i rustfrit stål. Direktør Michael Lund ser dette som en stor mulighed for at udnytte synergier, ikke blot mellem Damstahl og KM RUSTFRI, men også med hele den globale NEUMO-Ehrenberg-Group, som både Damstahl og Armaturenwerk Hötensleben er en del af. NEUMO-Ehrenberg-Group omfatter ud over Damstahls rustfri grossistaktiviteter også produktionsvirksomheder indenfor flow komponenter af rustfrit stål til produktionsanlæg indenfor både medicinal- og fødevareindustrien. Derudover har gruppen en højteknologisk produktion af hårdmetalprodukter og -værktøjer til den spåntagende metalforarbejdende industri. 

- Vi er helt bevidste om, at vores planlagte vækst bl.a. skal realiseres ved at tage markedsandele, og med vores ejerskab i KM RUSTFRI åbner der sig helt nye muligheder, idet KM RUSTFRIS kompetencer er unikke for branchen, fastslår Michael Lund.

KM RUSTFRI A/S er et særdeles anerkendt brand, og virksomheden fortsætter således også under samme navn og med uændrede forhold for medarbejdere og ledelse. Det er parternes absolutte ambition, at de nuværende relationer til kunder og leverandører forbliver uforandret.

-  Det automatiserede produktionsapparat i KM RUSTFRI er en fineste kombination af teknologi og en kompetent medarbejderstab. Ikke blot hos Damstahl, men i hele NEUMO-Ehrenberg-Group ligger det os meget på sinde at understøtte og beholde lokale arbejdspladser, og vi vil derfor fortsat investere i den automatisering, som er nødvendig for at vedligeholde og øge konkurrencedygtigheden, lyder det fra Michael Lund.

- Jeg ser frem til at opleve, hvordan KM RUSTFRI, som jeg overtog for ti år siden, med Damstahl og Armaturenwerk Hötensleben som nye storaktionærer vil fortsætte sin positive udvikling, som bliver til gavn og glæde for begge parter, supplerer KM RUSTFRIS nuværende ejer, Peter Espersen, som beholder 10 % af aktierne i virksomheden. Peter Espersen bliver på konsulentbasis tilknyttet NEUMO-Ehrenberg-Group, hvor han med sin know-how og sit indgående kendskab til relevante teknologier vil medvirke til fortsat kompetenceudvikling.

Om KM RUSTFRI A/S

KM RUSTFRI A/S, som er beliggende i Skive, producerer levnedsmiddelfittings og dybtræk i rustfrit stål til fødevareindustrien.

Virksomheden er kendt for sin ekspertise og produkter i høj kvalitet. Selskabets omsætning er på ca. 8 mio. EUR med primær afsætning i Europa. KM RUSTFRI beskæftiger godt 85 medarbejdere.

See English version here

 

Til toppen