Din kurv indeholder rabat. Hvis du ændrer din kurv, så vil rabatten blive fjernet

Spar tid på ordreafgivelse med Damstahl One-Push

10-04-2019

Damstahl har udviklet en ny service, som gør det endnu nemmere for dig som kunde at bestille dine varer til levering hurtigst muligt. Vi kalder det One-Push, fordi du kun skal igennem én arbejdsgang i dit eget ERP-system, når du bestiller varer på vores digitale serviceplatform.

- Vi ved, at vores kunder har en travl hverdag, så derfor er vi altid på udkig efter, hvordan vi kan gøre vores bestillingsprocedure mere smidig og enkel. Jeg håber, vores kunder bliver glade for den forbedrede service, vi har skabt med One-Push, siger Anders Jensen, Sales Development Manager hos Damstahl.

Første skridt er, at du sender os en oversigt over dine varenumre, så vi kan koble dem til vores system. Herefter logger du ind på din Damstahl-konto for at aktivere One-Push og oplyse, hvilken mailadresse vi skal sende godkendelsen til.

Lige så snart vi har konfigureret din konto, kan du bestille hos Damstahl direkte gennem dit ERP-system. Indtil videre er One-Push kompatibelt med markedets største ERP-systemer C5, Nav, SAP og Monitor. Når din bestilling er gennemført via One-Push, er den øjeblikkelig godkendt. Dermed er du sikker på, at vi har varen på lager og at den bliver afsendt med vores næste transport.

 

Kontakt Anders Jensen for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed.

Anders Jensen

  • Digital & Marketing Manager

  • +45 8794 4034

  • anj@damstahl.com

Til toppen