Din kurv indeholder rabat. Hvis du ændrer din kurv, så vil rabatten blive fjernet

Fordi tillid og troværdighed tæller

08-01-2020

Hos Damstahl har vi netop haft 50 års jubilæum. Flere af vores kunder har været med på rejsen i mange år. En af dem er ES Stålindustri. En virksomhed, som brødrene Martin og Poul Stokholm har overtaget fra deres far for knap 30 år siden.

Det er nærliggende at sige sølvbryllup, når man taler om samarbejdet mellem ES Stålindustri og Damstahl, for 25 år stemmer vist meget godt siger Martin, når man taler med ham om det langvarige samarbejde.

Begge virksomheder har udviklet sig gennem de 25 år og også fulgt med i hinandens udvikling. Spørger man Martin om, hvad der gør, at man kan have en forretningsrelation gennem så mange år, er der ingen tvivl om vigtigheden af gode produkter, den rigtige pris og en hurtig ekspedition. Tillid, troværdighed og den venskabelige tone, er også ord som ifølge Martin beskriver samarbejdet med Damstahl.

- Ja, det er noget, vi sætter pris på. En god og frisk omgangstone, hvor det ikke behøver at være så kedeligt det hele, lyder det fra Martin som fortsætter.

- Det er da noget af det allerbedste, at man får tingene ordnet på den gode måde og behandler hinanden godt. Vi kan lige så godt få det bedst muligt ud af det, når vi alligevel skal være her.

Til trods for den venskabelige tone, er der ingen tvivl om, at relationen til Damstahl handler om forretning. Martin taler dog ikke om leverandørforhold.

– Vi kalder det partnerskab, og vi er ikke noget uden vores samarbejdspartnere. Kan vi ikke få de rigtige løsninger, kan vi ikke levere til vores kunder, lyder det fra Martin.

Med til de rigtige løsninger hører, at de er certificerede, fordi der i dag skal være fuld sporbarhed i de stålløsninger, ES Stålindustri tilbyder. Det er en virksomhed med 100 ansatte i den vestjyske by Vildbjerg, der de sidste 20 år har leveret stålløsninger til hospitaler, den kemiske industri, marinen, fødevarevirksomheder, agro og vindmølleindustrien. Virksomheder, der udvikler sig, stiller selvfølgelig krav om nye løsninger. At have en samarbejdspartner, der har viden og kompetencer til at rådgive, gør derfor en stor forskel.

– Vi kan altid få god rådgivning fra Damstahl, slutter Martin, der til trods for, at han fremhæver, at Damstahl er fulgt med udviklingen i forhold til onlinebestillinger, stadig finder det givtigt at tage telefonen og ringe, når han skal bestille varer.

Til toppen