Din kurv indeholder rabat. Hvis du ændrer din kurv, så vil rabatten blive fjernet

”Det kan altid betale sig at samarbejde med Damstahl”

26-09-2019

M.D. Rustfri er efter 20 års samarbejde med Damstahl en af landets førende specialister i anlæg til pharma- og fødevareindustrien. ”I dag får vi alle vores rustfri materialer fra Damstahl. De har alt, vi har brug for – også gode priser,” siger indehaver Michael  Laukeland.

Der stilles store krav til virksomheder, der arbejder som underleverandører til pharma- og fødevareindustrierne. Sikkerhed for, at produkterne undgår at blive kontamineret undervejs i produktionsanlægget, er afgørende for medicinalvirksomheder som Novo og Biogen.

Derfor vælger de ofte at samarbejde med M.D. Rustfri, der er en af landets håndfuld af virksomheder, som kan levere den fornødne hygiejniske kvalitet.

- Tre ting har især betydning, når vi byder ind på opgaver: Dokumentation, håndværksmæssige færdigheder og så hygiejnisk produktion, forklarer M’et i M.D. Rustfri, Michael Laukeland– indehaver af virksomheden sammen med David Frost Andersen.

De to første ting kan M.D. Rustfri levere. Sikkerheden for hygiejnisk produktion bestiller de hos Damstahl.

- Vi havde 20 års jubilæum i maj, og vi har altid været kunde hos Damstahl. Men efter Damstahl har fået sin Flow Techology-sektion, er det endnu mere. Faktisk handler vi alt vores rustfri stål hos Damstahl. Det er simpelthen lettest for os, siger Michael Laukeland.

Damstahl skaffer alt

Med Flow Technology har Damstahl hele pladen fuld og kan levere alle typer rør og fittings, som M.D. Rustfri har brug for. Og næsten altid med en enkelt dags varsel, fordi Flow Technology har et stort antal varenumre på lager i Skanderborg.

- Vi får en super god service, og det er blevet endnu bedre, efter Damstahl har fået kontor på Sjælland. Det betyder, at konsulenten oftere er på besøg hos os og vi kan løse eventuelle problemer sammen, siger Michael Laukeland.

M.D. Rustfri er vokset fra en tomands-virksomhed til i dag mere end 40 ansatte. Dermed har opgaverne også vokset sig store.

- Der er større krav, når vi byder ind på fx et helt anlæg til en kunde i pharmaindustrien. Det betyder også større indkøb. Men vi har har en god samarbejdsaftale med Damstahl, som altid kan skaffe alt, vi har brug for, siger Michael Laukeland.

God pris er også vigtig

God service og leveringssikkerhed er vigtige parametre, når M.D. Rustfri skal vælge leverandør. Det skaber en vigtig del af grundlaget for det gode samarbejde med Damstahl.

- Men det spiller også ind, at vi kan få gode priser. Og for os gælder det, at det altid kan betale sig at samarbejde med Damstahl. På alle områder, siger Michael Laukeland, indehaver af M.D. Rustfri.

 

Til toppen