Din kurv indeholder rabat. Hvis du ændrer din kurv, så vil rabatten blive fjernet

Ny digital Damstahl-investering

10-12-2019

Damstahl står bag etableringen af Slize Digital, et nyt selskab indenfor digitalisering.
Slize Digital er et konkret eksempel på, hvordan rustfri ståldistribution og det digitale univers er smeltet sammen.
”Dermed ændrer digitaliseringen sig fra at være en perifer ydelse til en kernekompetence, som vi også skal mestre,” siger Damstahl-direktør, Michael Lund.

Damstahl vil være nr. 1 i Europa
”Vi har en klar vision om at være nr. 1 i Europa på digitalisering indenfor vores branche, derfor investerer vi nu i en startup i Kiev, Ukraine,” fortsætter Michael Lund. Damstahl etablerer Slize Digital sammen med Brian Kobberøe Fink, der med mange års erfaring både fra stålbranchen og BtB-handel er en kendt branchemand. De seneste otte år har Brian været bosiddende i Ukraine og netop arbejdet med udvikling af digitale platforme for Ciklum, bl.a. som Vice President of Account Retention and Development.
”Jeg glæder mig til at kombinere mine mange års erfaring med rustfrit stål – bl.a. fra Damstahl – og med at skabe kundeorienterede løsninger. Det er netop det, jeg brænder for, og en mulighed som denne med branchens førende aktør indenfor rustfrit stål, lader man ikke gå fra sig”, understreger Brian.

 

Stål, viden og digitalisering 

Målet med Slize Digital er i første omgang at udvikle nye løsninger for Damstahl. Samtidig giver etableringen i Ukraine også mulighed for hurtigt at udvide forretningen ikke bare indenfor NEUMO Ehrenberg Gruppen, som Damstahl er en del af, men bestemt også udenfor.
”Specifikt vil vi også målrette de nye tiltag hele underleverandør-industrien, hvor vi oplever, at mange meget gerne vil med på digitaliseringsbølgen”, supplerer Michael Lund.

”Med Slize Digital udvikler Damstahl på sigt samarbejdet med både nuværende og kommende kunder, sådan at vi ud over at have markedets bredeste og dybeste sortiment på rustfrit stål, også kan kombinere det med digitale løsninger”, spår Michael Lund. Damstahl gik allerede for mere end 10 år siden et skridt videre i udviklingen ved at tilbyde viden omkring rustfrit stål, overfladebehandling, korrosion samt hygiejnisk design. Det er indtil videre bl.a. ført ud i livet ved udgivelsen af 4 bøger på op til 7 sprog og flere 100 kurser afholdt af Damstahls tekniske konsulenter, der også er branchens ultimative specialister.
”Vi har modet til at gå mod strømmen og andre veje, og dette nye skridt vil understøtte samarbejdet med vores kunder baseret på gode relationer og gensidig tillid”, fastslår Michael Lund.

Digital transformation i centrum
Slize Digital bliver i starten bemandet af kompetente medarbejdere i Kiev, hvor Brian Kobberøe Fink har sin daglige gang. I netop Kiev er tilgangen til dygtige digitale udviklere enorm. Slize Digitals primære ydelser vil alle være centreret omkring den digitale transformation, som mange virksomheder står overfor. Specielt med fokus på Web og Mobile Commerce, Service portaler og Mobile applikationer med det fællestræk at levere produkter, der har brugeroplevelsen i højsædet for derigennem at drive værdien for virksomheder og deres kunder. Dette suppleres med Data Analyse, der både kan bruges til at tilpasse oplevelsen til den enkelte kunde, men også som grundlag for datadrevne beslutninger i den enkelte virksomhed.

Til toppen