Din kurv indeholder rabat. Hvis du ændrer din kurv, så vil rabatten blive fjernet

Bedre kundeservice gennem nye digitale muligheder

07-12-2020

Vi har netop implementeret Microsoft Dynamics 365 som nyt ERP-system og samtidig grundlag for vores fortsatte digitale udvikling.

Efter implementeringen af det topmoderne ERP-forretningsudviklingssystem, Microsoft Dynamics 365, har vi nu den bedst tænkelige platform for vores videre digitale udvikling.
Vores gamle IBM AS400-system er sendt på pension efter godt 30 år, og med vores netop veloverståede implementering er Damstahls nordiske selskaber nu på samme platform og dermed klar til yderligere digital udvikling og vækst.

Vi ønsker med vores nye system at nå endnu højere i vores kundeservice. Både helt konkret og direkte fx med ny muligheder for kvantumsrabat og så mere indirekte med et løft af de bagvedliggende processer. Det gælder fx ved disponering af indkøb, hvor konkrete input fra vores kunder om forventet behov nu kan indgå i planlægningen, så vores indkøb i endnu højere grad stemmer overens med den reelle og aktuelle efterspørgsel.

- Med den løbende udvikling af nye produkter og kvaliteter i vores sortiment er historiske salgstal langt fra dækkende, så det er virkelig en af de nye muligheder, vi har set meget frem til, lyder det fra CEO Michael Lund.

Til toppen