Din kurv indeholder rabat. Hvis du ændrer din kurv, så vil rabatten blive fjernet

Damstahl styrker Business Controlling and Support

31-08-2020

Damstahl har pr. 7. september ansat Rasmus Christjansen som Business Support Manager. Med ansættelsen af Rasmus ønsker Damstahl at styrke den digitale udvikling i Damstahl yderligere og samtidig sikre optimal support til de lande i koncernen der allerede er gået live i koncernens nye ERP forretningssystem, Dynamics 365 fra Microsoft. Claus Bang Christiansen, Damstahl gruppens CFO, udtaler at ”det er afgørende for Damstahl-gruppens fremtidige udvikling at vi anvender data i et helt andet omfang end tidligere for at give kunden den bedste oplevelse, og der får den nyoprettede stilling som Business Controlling and Support Manager en afgørende rolle”.

Rasmus Christjansen får dermed det overordnede ansvar i Damstahl Gruppen for Business Intelligence, D365 Commercial Support, Masterdata samt Business Controlling & Reporting.

Blandt Rasmus’ styrker er erfaring med og bred forståelse for forretningsprocesser gennem hele værdikæden, og han kommer med en stærk erfaring inden for bl.a. digitalisering, procesoptimering og forretningsudvikling. Han har ligeledes deltaget i flere ERP, BI og CRM implementeringer.

Rasmus er 44 år og har flere ledende stillinger på sit spændende CV fra bl.a. Tvilum, Canett samt Sanistål. Uddannelsesmæssigt er Rasmus også klædt godt på med bl.a. en MBA i Business Psychology.

 

 

Til toppen