Din kurv indeholder rabat. Hvis du ændrer din kurv, så vil rabatten blive fjernet

Damstahls beredskabsplan for Covid-19

02-03-2020

I Damstahl følger vi nøje situationen omkring Corona-virussen og eventuelle konsekvenser for vores kunder.

Med afsæt i en høj fokus på sikkerhed prioriterer vi bl.a. opretholdelse af den daglige drift og stabile leverancer.

Stærk infrastruktur sikrer daglig drift

Størstedelen af vores medarbejdere har i dag bærbare computere med opkobling hjemmefra. Dette gør at vi, i vid udstrækning, vil kunne opretholde vores daglige drift, selvom medarbejdere skulle komme i karantæne. Derudover har Damstahl flere lokationer i Danmark, samt centrallagre i flere lande herunder i Sverige, Malmø samt Langenfeld i Tyskland. Dette betyder, at medarbejderne kan supportere vores kunder på tværs af lokationer og lande.

Stabile leverancer

Leverancerne fra Norditalien og Asien er naturligvis allerede delvist berørt af situationen. Vores speditører melder om mindre udfordringer med at få biler ned i de norditalienske områder, hvorfor mindre forsinkelser vil forekomme. Præcist som vi kan opretholde vores support overfor vores kunder, kan vi grundet vores mange varelagre også sikre leverancer af rustfrit stål fra dag til dag.

Vi opfordrer derfor alle vores kunder til at følge deres normale forbrugsmønster. Hvor vidt situationen kan få effekt for prisudviklingen, er det endnu for tidligt at sige noget om.

Vi følger konstant udviklingen og står selvfølgelig også til rådighed, hvis der er spørgsmål om specifikke ordrer/materialer.

For at reducere smitterisici følger vi naturligvis generelt de officielle anbefalinger og begrænser i den forbindelse vores rejseaktivitet til det allermest nødvendige.

 

 

 

Til toppen