Din kurv indeholder rabat. Hvis du ændrer din kurv, så vil rabatten blive fjernet

Eksklusivt webinar med valgfrit indhold

22-04-2020

Hvad vil du vide mere om? Så længe det omhandler rustfrit stål, er der ikke mange grænser for, hvad vi kan hjælpe dig med.

Webinarernes indhold vil blive efter behov og gennemføres i løbet af foråret 2020. Agendaen er næsten som et klassisk ønskeprogram i radioen: Vi taler om det, kunderne mener, der er behov for.

Hvordan gør vi?

Webinarerne vil blive afholdt som videomøder over Teams eller Skype, så vidt muligt med kun én kunde ad gangen. Dog gerne med flere deltagere samtidig fra samme firma.

Hardware? Du skal blot have en computer og en god internetforbindelse.

Ellers er det eneste krav, at du har en stor lyst til at lytte og lære – og helst stille en masse spørgsmål. Det er nu, du har chancen for få udvidet din rustfri horisont.

Ud fra emnerne vil der blive sammensat en præsentation, som vil blive gennemgået og grundigt diskuteret præcis lige som i klasselokalet, og præsentationen vil efterfølgende blive sendt på mail.

Webinarerne afholdes i løbet af foråret 2020. Varigheden forventes at ligge på maks. et par timer af gangen, men i bedste Damstahl-stil er vi fleksible og bruger den tid, der er behov for. Det aftaler vi i hvert enkelt tilfælde på forhånd.

Det er ganske gratis - og bookes efter først til mølle-princippet.

 

 

Claus Qvist Jessen

  • Kemiingeniør, ph.d.

  • +45 8794 4045

  • cqj@damstahl.com

Til toppen