Din kurv indeholder rabat. Hvis du ændrer din kurv, så vil rabatten blive fjernet

En legende i hygiejnisk design og inspektion takker af

04-12-2020

Erik-Ole Jensen, der er en af den rustfri stålbranches ypperste eksperter indenfor hygiejnisk design og inspektion går på pension ved årsskiftet.

Erik-Oles baggrund som ingeniør og mangeårig rådgiver indenfor mejeribranchen er siden 2013 kommet til stor gavn for en række af Damstahls kunder. Både i ind- og udland nyder Erik-Ole stor respekt bl.a. for sin uvildige rådgivning, også selv om det undervejs har betydet kassation af større anlæg. Særligt indenfor fødevareindustrien kan uhensigtsmæssige konstruktioner og mangelfuld hygiejne jo få fatale konsekvenser. Hvordan man undgår det gennem viden om hygiejnisk design i rustfri stålkonstruktioner og indsigt i betydningen af den rigtige overfladebehandling, har været blandt de vigtigste emner for Erik-Ole at formidle. Gennem årene er det sket på en del kurser og seminarer både på Damstahl, ude hos kunder og på uddannelsesinstitutioner m.v., ligesom Erik-Ole er medforfatter på to af Damstahls bøger om netop de emner. Dermed vil Erik-Oles viden på ingen måde gå tabt for hverken Damstahl eller vores kunder.

Vi ønsker Erik-Ole alt det bedste og glædes over, at han har videregivet en god portion af sin specialistviden, så vi også fremover står klar med god rådgivning.

Til toppen