Din kurv indeholder rabat. Hvis du ændrer din kurv, så vil rabatten blive fjernet

Plader på fixmål

12-05-2020

- rustfri plader i skræddersyet længde

Minimeret spild, enklere og hurtigere håndtering er blot nogle af fordelene ved vores nye service. 

Plader på fixmål indebærer, at du som kunde på cirka 7 dage kan få EU-produceret materiale leveret i nøjagtig den længde, som du ønsker. Med optimeret længdemål helt fra start bliver din produktion meget lettere, og du kan bruge værdifuld tid på andre ting.

- Hvis du arbejder med store emner, det kunne f.eks være til tankbygning, kabinetter og andre dele i rustfrit stål, er det en stor fordel at få leveret præcis den ønskede længde. Dermed undgår du at bruge unødvendig tid på ekstra svejsning, siger salgsdirektør Brian Sejr, som er stolt over, at Damstahl nu kan tilbyde denne service.

Mærkbar gevinst

At plader på fixmål giver direkte fordele i produktionen med enklere og hurtigere håndtering, er klart, men også økonomisk er der en gevinst at hente.

- Mindre skrot og dermed spild kræver mindre håndtering, hvilket mærkes med det samme. Det at få de rigtige dimensioner fra starten, giver værdi i alle led, siger Brian Sejr.

Bæredygtig service med lokale råvarer

Med et stort antal coils på eget lager er vi tæt på vores kunder og kan tilbyde markedspriser og korte leveringstider. Dette er et naturligt led i vores forpligtelse til en bæredygtig hverdag for både dig og miljøet. Det faktum, at stålet er EU-produceret, giver fordele med hensyn til større kontrol over kvaliteten og oprindelsen. Nærheden betyder også en kortere transportvej og dermed mindre miljøpåvirkning. En anden miljømæssig fordel er, at du med den optimale dimension fra starten minimerer unødvendig håndtering af skrot.

Skræddersyet til dig

Ligesom en skrædder syer kostumer efter mål, leverer vi EU-producerede plader i netop den størrelse, som du ønsker. Giv et kald til din daglige salgskontakt for at finde ud af, hvordan du kan drage fordel af vores nye service, og hvordan vi sammen kan gøre din hverdag lettere.

 

Fixmål Plader

- minimeret spild

- kortere leveringstider

- lettere håndtering

- optimeret produktion

- EU-produceret materiale

- reduceret miljøpåvirkning

 

Brian Sejr

  • Salgsdirektør

  • +45 8794 4031

  • bs@damstahl.com

Til toppen