Din kurv indeholder rabat. Hvis du ændrer din kurv, så vil rabatten blive fjernet

UGIMA-X giver dig tryghed i bearbejdningsprocessen

29-01-2020

Tænk, at turde skrue op for hastigheden eller lade produktionen i dit bearbejdningscenter køre natten over uden at frygte produktionsstop. Det kan du nu med UGIMA-X.

Efter tre års udviklingsarbejde er Ugitech nu klar med tredje generation i UGIMA-familien, UGIMA-X. Bagved ligger mere end 3.000 timers test, hvor der er smeltet og produceret 2.000 tons stål og drejet, boret og fræset 50 tons spåner. Resultatet er et kvalitetsprodukt, der leverer en uovertruffen bearbejdelighed – og dermed tryghed i processen.

Øget produktivitet
UGIMA-X har suveræne bearbejdningsegenskaber, der er med til at øge produktiviteten 10 – 20 % i forhold til de hidtidige UGIMA-standardkvaliteter. Den øgede produktivitet kommer bl.a. til udtryk ved, at du med UGIMA-X  kan producere flere emner på samme tid. Du kan også producere samme antal emner på uændret tid. Så varer det bare det længere, før der skal skiftes værktøj. Faktisk opnår værktøjet en levetid, som er op til 45% længere end ved tidligere standard-kvalitet. Altså betyder UGIMA-X øget produktivitet, mindre værktøjsslitage og generelt lavere omkostninger. Desuden er den forbedrede spånbrydning med til at optimere cyklustiden pr. emne og giver samtidig en længere standtid på værktøjet.

- Den forbedrede spånbrydning er helt klart med til at minimere risikoen for maskinstop, fastslår Adam Nathansen, der er indkøbsdirektør for Damstahl Nordic og fremhæver netop spånbrydningen som en af de særligt positive kvaliteter ved UGIMA-X.

Større ensartethed
UGIMA-X  garanterer også en hidtil uset grad af ensartethed. I fremstillingen af UGIMA-X  er der lagt vægt på ensartethed - ikke bare i produkter fra samme batches, men også i produkter fra forskellige smeltninger på stålværket. Den forbedring giver en tryghed gennem hele værdikæden og bidrager til optimering af bearbejdningsprocessen.

- Flowet i produktionen glider langt bedre, når stålet opfører sig ens fra gang til gang. Det giver mindre behov for justeringer af bearbejdningsparametrene og skift af værktøj. Igen en god tryghed – og samtidig spares der både tid og penge, lyder det fra Adam Nathansen, der forventer sig meget af den nye generation af Ugima.

Download brochure

Hos Damstahl kan du købe alle UGIMA-X kvaliteter, som er de austenitiske 1.4305,1.4307 og 1.4404 i dimensionerne 5 – 130 mm, samt 6-kant stål i dimensionerne 8 – 55 mm.

Til toppen