Din kurv indeholder rabat. Hvis du ændrer din kurv, så vil rabatten blive fjernet

Vi opererer globalt, men tænker også lokalt

01-09-2020

Som alle andre virksomheder er vi i Damstahl optaget af at være en god forretning. Det stiller krav til vores produkter, processer og medarbejdere. Men også til, hvordan vi vælger at være til stede i den store verden – og den, der er helt tæt på.

De seneste 10-15 år har vi i Damstahl arbejdet med CSR. Som Danmarks førende grossist af rustfrit stål og rustfrie løsninger har vi ikke bare en pligt til at tage ansvar. Det falder os helt naturligt. Derfor stiller vi skarpt på CSR og verdensmålene, som strategisk er med til at sætte agendaen for vores måde at drive virksomhed på. Vi har udvalgt tre mål, hvor nr. 8 er et dem. Her har vi specifik fokus på bæredygtige projekter, grønne investeringer, anstændige job og lokal opbakning.  

”Vi skal ikke blot arbejde med bæredygtighed i det store perspektiv. Bæredygtighed handler også om vores lokalsamfund. At det er et godt sted at bo og være en del af. Vi er som virksomhed og arbejdsplads en del af lokalsamfundet. Derfor omfatter vores ansvar også det, der er tæt på os. Det helt nære.” Michael Lund, adm. direktør i Damstahl a/s.

Opbakning til initiativer og mennesker i lokalsamfundet
Mange i lokalområdet kender Damstahl fra Skanderborg Håndbold, men ønsket er at nå længere ud. Vi har derfor uddelt fem sponsorater á 10.000 kr. Et resultat af en svær udvælgelsesproces mellem næsten 60 ansøgninger.

Børn og unge lærer at reparere cykler. Det sker i Cykelværkstedet i Højvangen. Et sted, drevet af frivillige og som med opbakningen har fået ophæng til cykler, nyt værktøj og opbevaringsmuligheder til værktøjet.

Adgangsvenlige forhold til alle gæster. Det får man med støtten fra Damstahl i Låsby Svømmebad, der nu får et nyt gelænder med rustfrie rør/fittings i svømmebadets nye varmbassin.

Købmandsbutikken i lokalsamfundet skal bevares. Derfor har Hylke Købmandsforening med lokal opbakning fået etableret et frostrum, hvor der nu er klar til at blive installeret inventar af rustfrit stål, som er doneret via sponsoratet.

Mere tid til hygge. Det har man nu i Pensionistklubben Skiftesporet, der er en efterløns- og pensionistklub i Stilling. Klubben, som har forskellige aktiviteter 4 dage om ugen, har med støtten fra Damstahl fået en ny, hurtig opvaskemaskine.

Fælles oplevelser. Det har tvillingesøstrene Kaya og Nanna på 13 år nu mulighed for med nye cykler og cykelhjelme, så de kan tage ud på tur sammen. Kaya har de seneste to år været ramt af tre forskellige kræftdiagnoser. Hun er trods sin modgang en sand fighter og har gennem hele forløbet fået uvurderlig støtte (inkl. knoglemarv) fra Nanna. 

Til toppen