Din kurv indeholder rabat. Hvis du ændrer din kurv, så vil rabatten blive fjernet

Hos Damstahl vil vi gøre en forskel

I Damstahl er vi meget bevidste om vores rolle og om det ansvar, vi som grosistvirksomhed har i forhold til samfundet omkring os. Vi har et ønske om at bidrage positivt til udvikling i de områder, hvor vi driver virksomhed, at skabe et godt og sikkert arbejdsmiljø for vores medarbejdere og at begrænse vores belastning af miljøet og klimaet. En central del i vores CSR-arbejde er, at det skaber værdi for Damstahl og vores interessenter - herunder kunder, leverandører, medarbejdere, ejerne samt samfundet.

Hele arbejdet med samfundsansvar er derfor en integreret og naturlig del af vores forretning, og vores CSR-arbejde tager derfor helt naturligt udgangspunkt i de ti principper i FN’s Global Compact, ligesom vi selvfølgelig støtter op om FN’s Verdensmål.

Download vores CSR-rapport 2020 her

 

Download vores bæredygtigheds-rapport 2020 her

 

Download vores CSR-rapport 2019 her

 

Download vores CSR-rapport 2018 her

 

Vindenergi

Vi har valgt at investere i grøn strøm fra danske vindmøller, hvorfor 100% af vores elforbrug nu kommer fra vindkraft.

Se certifikat her

 

Både ude og hjemme møder vi mennesker, der har brug for hjælp og økonomisk støtte. Hos Damstahl har vi gennem mange år støttet forskellige humanitære organisationer, og vi vil fortsat gerne gøre en forskel.

Dansk Røde Kors

Gennem vores støtte til Dansk Røde Kors er vi med til at hjælpe mennesker i nød over hele verden. 

 

Kræftens Bekæmpelse

Gennem kræftforskning vil vi gerne give vores bidrag til at knække kræftens gåde, gøre flere raske og undgå, at flere udvikler kræft. Samtidig ønsker vi at lette livet for dem, der allerede er ramt af en kræftsygdom.

Familier med kræftramte børn

Igennem vores bidrag til "Familier med kræftramte børn" kan vi forhåbentlig skabe lidt glæde for familier, som gennemgår en svær tid.

 

 

 

Til toppen