Din kurv indeholder rabat. Hvis du ændrer din kurv, så vil rabatten blive fjernet

Rådgivning & udvikling

Invitation til Innovation
Rustfrit stål bliver anvendt i mange virksomheder, fordi det har en række gode egenskaber. Alt for mange oplever dog, at de i første omgang ikke opnår den rigtige løsning med rustfrit stål.

Forkert materialevalg eller uheldige driftsbetingelser kan give reparationer, driftsstop, forsinkelser og uforudsete udgifter, hvilket i sidste ende kan få betydning for bundlinjen.
Viden er derfor vigtig for at foretage det rigtige valg, og viden er netop, hvad Blue IQ handler om.

Det rigtige valg første gang
Med Blue IQ får du indsigt i eksempelvis styrker og svagheder ved de forskellige typer rustfrit stål, årsagen til korrosionsskader, forskellen på overfladebehandlinger, og det bedste materialevalg til en konkret løsning. Blue IQ giver dig bedre mulighed for at foretage det rigtige valg, styrke din virksomheds position og dermed øge konkurrencekraften.

"Blue IQ har den viden og erfaring, som gør os til branchens ypperste eksperter, når det gælder viden om rustfrit stål

Udvikling på opfordring!
Produktudvikling er et naturligt resultat af Blue IQ. Et eksempel er SUPER DAIRY®-rør, som blev udviklet på opfordring af en producent i mejeribranchen. Her var der strenge krav til overfladen på det indvendige rør, leveringstilstanden og korrosionsbestandigheden for at minimere risikoen for mikrobielle vækster. En række rådgivningsmøder, hvor videndeling var centralt, førte til en optimal løsning, som kunden blev yderst tilfreds med.

Kontakt os

Har du brug for yderligere information om vores Blue IQ ydelser, så kontakt vores Technical Consulting afdeling

 

 

Claus Qvist Jessen

  • Kemiingeniør, ph.d.

  • +45 8794 4045

  • cqj@damstahl.com

Erik-Ole Jensen

  • Teknisk konsulent, Ingeniør, BSc

  • +45 8794 4049

  • eoj@damstahl.com

Til toppen