Din kurv indeholder rabat. Hvis du ændrer din kurv, så vil rabatten blive fjernet

Inspektion & prøvning

Når analyser giver svaret
En god og grundig analyse kræver både viden og det rigtige værktøj. Med Blue IQ tilbyder vi begge dele. Samtidig har vi mobilt udstyr til at udføre ikke destruktive tests som eksempelvis ruhedsmålinger og materialebestemmelse via XRF/PMI-analyse. Et frugtbart samarbejde mellem DTU og Claus Qvist Jessen, der giver mulighed for meget grundige tests og analyser.

Disse opgaver har det til fælles, at vi anvender mobilt udstyr. Det betyder, at du sparer både tid og penge. Med vores mobile udstyr udfører vi opgaver, som spænder fra enkle materialesorteringsopgaver til mere komplekse dokumentationsopgaver, med andre ord er det kun fantasien, som sætter begrænsningen.

XRF/PMI analyse
Den mobile XRF/PMI analyse er en ikke-destruktiv metode til bestemmelse af det rustfri ståls kemiske sammensætning. På blot 3 sekunder kan metoden bestemme, om det er rustfrit eller syrefast. Dette gør XRF/PMI analysen velegnet til materialebestemmelse og sortering.

XRF/PMI analysen kan også anvendes til materialekontrol, da der kan udskrives en etikette med analysen, som kan påklistres emnet.

Stereomikroskop
Med vores stereomikroskop er det muligt at forstørre emner op til 40 gange. Det giver mulighed for bedre at kunne vurdere eks. korrosionsangreb.
Det er muligt at tage digitale fotos med stereomikroskopet.

Ruhedsmålinger
Med den mobile ruhedsmåler er det muligt at bestemme ind-og udvendige ruheder. Ruhedsmåleren kan både måle gennemsnits- og maksimalværdier.
Målingerne kan udskrives for en visuel forståelse af ruhedsprofilen.

Prægning af materiale
Sporbarhed af materialer er kritisk i mange industrier, og prægning af charge- eller LOT-nummer er det redskab, som giver den fornødne sikkerhed.

Blue IQ tilbyder at præge materialer med numre eller bogstaver. Da prægningen sker i overfladen, er den permanent og er derfor den idelle løsning for at bibeholde den vigtige sporbarhed.

 

Kontakt os

Har du brug for yderligere information om vores Blue IQ kurser og hvad vi kan tilbyde, så kontakt vores Technical Consulting afdeling.

 

 

Claus Qvist Jessen

  • Kemiingeniør, ph.d.

  • +45 8794 4045

  • cqj@damstahl.com

Erik-Ole Jensen

  • Teknisk konsulent, Ingeniør, BSc

  • +45 8794 4049

  • eoj@damstahl.com

Til toppen