Din kurv indeholder rabat. Hvis du ændrer din kurv, så vil rabatten blive fjernet

Vores e-bøger

Damstahl har som den eneste, danske stålgrossist sat viden og lærdom i højsædet, og det er gennem årene blevet til ikke mindre end fire lærebøger om rustfrit stål. Dem har vi digitaliseret, så du snildt kan have bøgerne med på farten via din tablet eller mobil. Dette giver dig adgang til et rustfrit opslagsværk - når som helst.  

Se udvalget af vores e-bøger, som gør dig klogere på det rustfrie ståls mange fordele og egenskaber.

Bemærk at e-bøgerne skal downloades og installeres via mobil eller tablet, da det er disse enheder bøgerne er optimeret imod.

Rustfrit stål - håndbog for nysgerrige,
af Claus Qvist Jessen

Damstahl bestræber sig i bogen - i et lettilgængeligt og inspirerende sprog – på at afdække de væsentligste og mest kritiske områder og forhold for alle, der designer rustfrit udstyr og fremstiller det. Denne håndbog henvender sig til studerende såvel som alle, der arbejder med rustfrit stål - både teknisk og kommercielt.

Pris: 150,00 kr. 
Ekskl. moms

 

Overfladebehandling af rustfrit stål - Korrosion og rengørlighed
af  Claus Qvist Jessen

Forkert overfladebehandling kan resultere i korrosion og derved udgøre en risiko for dyre nedbrud såvel som langvarige reparationer. Overfladebehandlingen er også af stor betydning for den mulige grad af rengøring, hvilket er en nøglefaktor for at undgå uønsket bakterievækst. Forfatterne af bogen udgør de højest anerkendte eksperter inden for dette videnskabelige område.

Pris: 150,00 kr. 
Ekskl. moms

Rustfrit stål til hygiejnisk udstyr i food/pharma
af Claus Qvist Jessen og Erik-Ole Jensen

Det er en kendsgerning, at store mængder fint udstyr bortskaffes inden for fødevare- og farmaceutisk industri på grund af upassende design, forkert valg af materiale eller dårlig konstruktion. Ofte kan kun en mindre ændring gøre den store forskel - og især i denne branche kan de forkerte valg måske ikke kun medføre tab af penge, men også tab af menneskeliv. Derfor har vi valgt at dedikere denne bog til dette vigtige emne. Og da det hele starter i design- og planlægningsprocessen, henvender denne bog sig ikke kun til fagfolk, der arbejder med rustfrit stål, men er også beregnet til at blive brugt til undervisning og kompetenceudvikling i disse specifikke brancher.

Pris: 150,00 kr. 
Ekskl. moms

Rustfrit stål og korrosion
af Claus Qvist Jessen

På trods af dets navn kan rustfrit stål under de forkerte forhold angribes af korrosion. Dette kan dog undgås ved at vælge den rigtige ståltype, der passer til hvert formål. Samt ved hjælp af den rette bearbejdning og korrekte overfladebehandling. Med denne bog tilbyder Damstahl dig vejledning til at træffe de rigtige valg. - Når du bruger stålet korrekt, får du et materiale, der varer evigt, er den klare udmelding fra forfatteren af bogen, Claus Qvist Jessen, kemiingeniør, ph.d. “Rustfrit stål og korrosion” er en håndbog skrevet til fagfolk, der bruger rustfrit stål i deres hverdag.

Pris: 150,00 kr. 
Ekskl. moms

Til toppen